Ce se intampla in tara noastra?

Romania. O tara condusa de hoti, cunoscuta in Europa pentru aceasta caracteristica, dar se pare sa in sfarsit oamenilor din popor le-a ajuns. De cateva zile, oamenii ies in strada si protesteaza pana noaptea tarziu, striga sloganuri si , mai important ca orice, isi exprima nemultumirea fata de sistemul corupt care a dominat prea mult timp.
Televiziunea arata fiecare parte din proteste, iau interviuri oamenilor, iar influencerii din Romania batjocoresc parlamentarii si sunt solidari protestantilor. Pancartele taie aerul rece si tipetele oamenilor le face parul maciuca lui Dragnea si Iordache. Oamenii devin din ce in ce mai inventivi si chiar creeaza glume si fac caz de necaz. In toate pietele si orasele mari din tara, sute de mii de patrioti vor sa schimbe Romania si sa creeze un viitor mai bun pentru copiii lor. Matusa mea a mers in fiecare zi la protest si ,desi e foarte obosita, continua sa mearga deoarece e de parere ca politicienii au trecut la un alt nivel de neseriozitate: profita de privilegile lor si sustin coruptia si pe cei care au fost pedepsiti pentru asta.
Desi oamenilor le-a luat destul de mult sa realizeze gravitatea faptului ca tara noastra a fost condusa asa de mult timp de asemenea persoane, este bine ca romanii incearca sa schimbe ceva in sfarsit si nu mai ignora problemele tarii. De la copii la batrani, cu totii ies in strada si protesteaza fata de Guvernul Ponta si resping cu totul proiectul Legii votului prin corespondenta.

miting-vot-alegerimiting-diaspora-bucurestiprotest-alegeri-prezidentiale

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s