THE IT GIRLS

Daca esti cineva pasionat de moda, ca si mine, este clar ca stii cel putin 10 nume de modele contemporane. Noua generatie de modele se numeste The IT Girls deoarece se folosesc de social media pentru a-si promova munca. Instagram, Twitter, Snapchat si Facebook au devenit o mare parte din vietile noastre si prin intermediul acestora cei mai multi isi fac publica viata si isi expun proiectele de care sunt cei mai mandri.
Modele contemporane, trebuie sa admitem, sunt la fel de frumoase ca si cele din anii anteriori, ele au inceput o revolutie cu ajutorul acestor platforme si sunt o noua generatie cu idei inovatoare. In fiecare zi posteaza cate o poza sau filmulete si ii lasa pe ceilalti oameni sa vada o portiune din viata lor de zi cu zi. Le admir enorm si fiecare gasim ceva entertaining in a le urmari vietile extraordinare, calatoriile si sedintele foto. Modele mele preferate sunt Karlie Kloss, Sara Sampaio,Candice Swanepoel, Bella Hadid, Jasmine Tookes, Gigi Hadid si Imaan Hammam.

Exista totusi aceasta confuzie intre model si supermodel. Fetele sunt foarte talentate si carismatice, dar Gigi Hadid si Kendall Jenner sunt supranumite supermodele generatiei noastre, ceea ce nu este deloc adevarat. Supermodel, in opinia mea, reprezinta o femeie puternica, frumoasa, intimidanta si impunatoare, cineva careia i se transpune personalitatea doar prin pozele care i sunt facute. Un supermodel este unic si isi pune amprenta in lumea modei, aceasta face ca hainele sa prinda viata cand le imbraca. Nu chiar orice model poate fi numit supermodel, din generatia de IT Girls nu consider ca exista macar o fata care sa iasa in evidenta. Desi le ador, Gigi Hadid sau Kendall Jenner nu sunt supermodele, nu se identifica in a fi feminine sau delicate, ci recunosc ca sunt “tomboys”.landscape-1436204044-hbz-beauty-school-hair-color.jpg

Supermodelele mele preferate sunt Kate Moss si Caroline de Maigret, nu pot sa aleg una dintre ele deoarece au personalitati foarte diferite. Kate este idolatrizata si se bucura de faima, este delicata si fina, oamenii care au lucrat cu ea pana acum au numai lucruri bune de spus despre ea. Mereu imbracata cu lucruri fine, este extraordinar de iubita si este prima la care te gandesti cand vorbim despre modele. Este minunata, divina chiar, unii nu o considera frumoasa din cauza ochilor ei mai departati sau zambetului ei, dar lucrurile acestea sunt irelevante deoarece superba ei personalitate se reflecta in poze. Caroline de Maigret este discreta, dar extraordinar de frumoasa; reprezinta exact stilul frantuzesc, este French chic-ul in persoana. Are o personalitate misterioasa si are un stil minimalist, de altfel, dar hainele si accesoriile sunt de prisos, nu are nevoie de acestea pentru a fi remarcata in multime.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s